De leukste kleding boetiek van Haaksbergen

Verzending en retour

VERZENDKOSTEN

Verzenden Nederland
De verzendkosten voor Nederland bedragen €6,95. Bij een bestelling vanaf €100,00 zijn de verzendkosten gratis, met uitzondering van producten in de sale.

LEVERTIJD

Voor 15:00 besteld
Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Wij versturen de bestellingen die voor  15.00 zijn gedaan nog dezelfde dag. De levering van de bestelde producten kan  1 á 2 werkdagen duren. Bestelling welke op zondag worden gedaan worden de eerstvolgende werkdag  verstuurd.

Bestelling ophalen
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel. Deze bestelling dient dan binnen  5 dagen in de winkel te worden afgehaald en de betaling dient te worden voldaan in de winkel. Na 5 dagen gaat het artikel terug  in de winkel en komt u bestelling te vervallen.RETOUR

Binnen 5 dagen

Retourneren kan alleen door het gekochte artikel terug te brengen naar de winkel in Haaksbergen.

Hier kunt u dan een tegoedbon krijgen .

Retourzendingen worden niet geaccepteerd,  alleen als dit op voorhand telefonisch is overlegt.

Het adres kunt u vinden onder de contactgegevens.


 Geen retour bij:

 

1. Bij het ontbreken van de labels en de originele verpakking;

2. Het gedragen en/of gewassen is;

3. Aantoonbare schade door u aan onze artikelen;

4. Schoenen welke gebruikers sporen hebben.


Uitverkocht / aankoopbedrag retour
De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Hierdoor kan het voorkomen dat een kledingstuk niet meer op voorraad is, terwijl het wel aangeboden wordt. Wanneer dit gebeurt dan nemen wij contact met je op en storten wij direct het aankoopbedrag terug.


Betaalmethoden
Bij Jurk kunt u op de volgende manier  veilig u bestelling afrekenen: 

iDeal (NL)
Via iDeal kun u direct online betalen via u eigen vertrouwde online bankomgeving. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van u eigen bank.